Kesäkurpitsa-spagetti katkaravuilla
7 March 2018
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Terveellinen kesäkurpitsa-spagetti katkaravuilla
Tässä vähäkalorisessa reseptissä yhdistyvät proteiinipitoiset katkaravut ja terveellinen kesäkurpitsasta valmistettu spagetti. Ja mikä parhainta, tämä maukkaan makuinen päivällinen sisältää alle 500 kaloria per annos.
Kcal:
500
Ainesosat:
- 150 g katkarapuja
- ½ valkosipulinkynsi
- 1 kesäkurpitsa
- ½ chilipalko
- 0,5 kpl kananmunan keltuainen
- 1 dl vähärasvaista kermaviiliä
- 1 Sitruuna
- Suolaa
- Pippuria
- 1,5 rkl oliiviöljyä
Tee näin:
- Hienonna valkosipuli sekä chili, ja kuullota ne tilkassa öljyä paistinpannulla noin 1 minuutin ajan.
- Lisää katkaravut ja kuullota niitä vielä minuutti.
- Siirrä katkaravut kulhoon
- Höylää kesäkurpitsasta ohuita suikaleita. Julienne-leikkuri tai juustohöylä on tähän täydellinen työkalu.
- Lämmitä kesäkurpitsasuikaleita paistinpannulla muutama minuutti.
- Sekoita kermaviili, kananmunan keltuainen, suola ja pippuri yhteen. Kaada seos tämän jälkeen kesäkurpitsa-suikaleiden päälle.
- Anna seoksen tekeytyä 5 minuuttia matalalla lämmöllä.
- Lisää katkaravut joukkoon juuri ennen tarjoilua.