matalahiilihydraattiset keksit mantelijauhosta
Vähähiilihydraattiset keksit

Vähähiilihydraattiset keksit

5 July 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Tämä on resepti vähähiilihydraattisille, gluteenittomille kekseille, joissa on käytetty mantelijauhoa – herkullista ja yksinkertaista! Voit nauttia keksejä sellaisinaan tai täydentää niitä matalahiilihydraattisilla lisukkeilla, kuten esimerkiksi juustolla, kananmunilla tai avokadolla.

Annokset:

8

Valmistusaika:

00:05:00

Kcal:

577

Ainesosat:

  • 1 pieni kananmuna
  • 1,5 dl mantelijauhoa
  • 1 rkl margariinia, 60 %

Tee näin:

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Sulata margariini ja anna sen jäähtyä.
  • Lisää kananmunat ja mantelijauho.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  • Jaa taikina 8 yhtä suureen osaan ja painele siitä keksejä leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä.
  • Paista uunin keskiosassa 12 minuuttia.

Annosta kohti:

Kalorit: 72,2

Kuitua (g): 0,8

Proteiinia (g): 2,7

Rasvaa (g): 6,4

Hiilihydraattia (g): 0,8

Sokeria (g): 0,5

Evelina Söderholmin resepti