Vähähiilihydraattinen ja gluteeniton puuro valmistuu mantelijauhosta. Mukavasti makua ja väriä tuovat mustikat ja mantelijauho.
VälipalatVähähiilihydraattinen puuro

Vähähiilihydraattinen puuro

16 May 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Tällä reseptillä valmistat vähähiilihydraattisen ja runsasproteiinisen puuron mantelijauhosta! Se on myös gluteeniton ja sopii erinomaisesti aamupalaksi tai täyttäväksi välipalaksi. Resepti on yhdelle annokselle ja sen valmistus vie vain 5 minuuttia.

Annokset:

1

Valmistusaika:

00:00:00

Ainesosat:

  • 1,5 dl rasvatonta maitoa
  • 1 kananmuna
  • 4,5 rkl mantelijauhoa
  • 0,5 tl kanelia
  • 2 rkl jäisiä mustikoita
  • 0,5 maustemitallista suolaa
  • 5 kokonaista mantelia

Tee näin:

  • Sekoita maito, mantelijauho, suola ja kaneli kattilassa
  • Kiehauta ja ota pois levyltä
  • Kun puuro ei enää höyryä, lisää kananmuna ja sekoita
  • Ripottele pinnalle jäiset mustikat ja rouhitut mantelit

Ravintoarvot per annos:

Kaloreita: 401,9

Kuitua (g): 6,1

Proteiinia (g): 22

Rasvaa (g): 28,5

Hiilihydraatteja (g): 15,3

Sokeria (g): 10,6

Reseptin loi Evelina Söderholm