Vähähiilihydraattinen muffinssi
7 June 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Vähähiilihydraattinen muffinssi, jonka valmistuksessa on käytetty mantelijauhoja, sopii myös keliaakikoille. Tämä gluteeniton muffinssiohje on myös erittäin proteiinipitoinen. Tällä ohjeella valmistat kahdeksan annosta, ja valmistusaika on vaivaiset puolituntia!
Annokset:
8
Valmistusaika:
00:10:00
Ainesosat:
- 3 munaa
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 3,5 dl mantelijauhoja
- 1 dl stevia-makeutusainetta
- 1,5 tl appelsiinia
- 0,5 tl vaniljasokeria
- 1,5 mm suolaa
- 0,5 tl leivinjauhetta
Tee näin:
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen
- Sekoita munat ja turkkilainen jogurtti tasaiseksi taikinaksi
- Raasta appelsiininkuori ja lisää taikinaan. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita
- Jaa taikina muffinssivuokiin
- Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia
- Ota uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua
- Voidaan pakastaa
Ravintosisältö:
Kalorit: 190,4
Kuitu (g): 2,1
Proteiini (g): 8
Rasva (g): 15,4
Hiilihydraatit (g): 5
Sokeri (g): 2,3
Reseptin loi Evelina Söderholm