Mantelijauhoista valmistettu vähähiilihydraattinen muffinssi on gluteeniton ja maustettu appelsiinilla.
JälkiruoatVähähiilihydraattinen muffinssi

Vähähiilihydraattinen muffinssi

7 June 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Vähähiilihydraattinen muffinssi, jonka valmistuksessa on käytetty mantelijauhoja, sopii myös keliaakikoille. Tämä gluteeniton muffinssiohje on myös erittäin proteiinipitoinen. Tällä ohjeella valmistat kahdeksan annosta, ja valmistusaika on vaivaiset puolituntia!

Annokset:

8

Valmistusaika:

00:10:00

Ainesosat:

  • 3 munaa
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 3,5 dl mantelijauhoja
  • 1 dl stevia-makeutusainetta
  • 1,5 tl appelsiinia
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 1,5 mm suolaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Tee näin:

  • Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen
  • Sekoita munat ja turkkilainen jogurtti tasaiseksi taikinaksi
  • Raasta appelsiininkuori ja lisää taikinaan. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita
  • Jaa taikina muffinssivuokiin
  • Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia
  • Ota uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua
  • Voidaan pakastaa

Ravintosisältö:

Kalorit: 190,4

Kuitu (g): 2,1

Proteiini (g): 8

Rasva (g): 15,4

Hiilihydraatit (g): 5

Sokeri (g): 2,3

Reseptin loi Evelina Söderholm