Suklainen mukikakku
30 January 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Suklainen mukikakku Toffee Fudgella
Täyttävä välipala tai jälkiruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin perinteinen mukikakku.
Annokset:
2
Valmistusaika:
00:05:00
Ainesosat:
- 1 banaani
- 1 rkl maapähkinävoita
- 1 kananmuna
- 2 tl Steviaa
- 2 rkl kaakaota
- ¼ Nutrilett Toffee Fudge -patukka
Tee näin:
- Muusaa banaani ja sekoita se yhdessä maapähkinävoin, kananmunan, Stevian ja kaakaon kanssa
- Kaada taikina kahteen mukiin tai kulhoon
- Jaa Nutrilett Toffee Fudge -patukka ja paina puolikas taikinan keskelle kuppiin
- Kuumenna mikrossa 1 minuutti täydellä
- Tarjoillaan heti
Ravintosisältö:
Kalorit: 293,6
Kuidut (g): 8,3
Proteiini (g): 17,8
Rasva (g): 16,5
Hiilihydraatit (g): 26,9
Sokeri (g): 12
Ohje laadittu yhteistyössä Evelina Söderholmin kanssa