Ohje suklaiselle mug cakelle
JälkiruoatSuklainen mukikakku

Suklainen mukikakku

30 January 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Suklainen mukikakku Toffee Fudgella

Täyttävä välipala tai jälkiruoka, joka sisältää runsaasti proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin perinteinen mukikakku.

Annokset:

2

Valmistusaika:

00:05:00

Ainesosat:

  • 1 banaani
  • 1 rkl maapähkinävoita
  • 1 kananmuna
  • 2 tl Steviaa
  • 2 rkl kaakaota
  • ¼ Nutrilett Toffee Fudge -patukka

Tee näin:

  • Muusaa banaani ja sekoita se yhdessä maapähkinävoin, kananmunan, Stevian ja kaakaon kanssa
  • Kaada taikina kahteen mukiin tai kulhoon
  • Jaa Nutrilett Toffee Fudge -patukka ja paina puolikas taikinan keskelle kuppiin
  • Kuumenna mikrossa 1 minuutti täydellä
  • Tarjoillaan heti

Ravintosisältö:

Kalorit: 293,6

Kuidut (g): 8,3

Proteiini (g): 17,8

Rasva (g): 16,5

Hiilihydraatit (g): 26,9

Sokeri (g): 12

Ohje laadittu yhteistyössä Evelina Söderholmin kanssa