Suklaaseen dipatut Mansikat
16 March 2018
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Terveellinen jälkiruoka – suklaaseen dipatut mansikat
Ihanat Suklaaseen dipatut Mansikat valmistuvat hetkessä ja maistuvat taivaalliselta. Suklaaseen kastetut mansikat ovat todellinen klassikko, jotka maistuvat kaikille. Ne sopivat niin romanttisen illallisen jälkiruoaksi kuin kahvipöytään tai itsensä hemmotteluun. Viimeistele suklaaseen dipatut mansikat strösseleillä, kookoksella tai pähkinärouheella.
Aineosat:
- 1 rasia mansikoita
- 150-200 g (sokeroimatonta) tummaa suklaata
- 1 tl kookosöljyä
Kuorrute/pinnalle:
- Kookoshiutaleita, rouhittuja pähkinöitä, strösseleitä
Tee näin:
- Sulata suklaa yhdessä kookosöljyn kanssa.
- Pidä mansikan kannasta kiinni ja kasta se kevyesti suklaasulaan.
- Aseta dipattu mansikka leivinpaperille ja ripottele päälle kookoshiutaleita, pähkinärouhetta tai strösseleitä.
- Nautitaan välittömästi tai siirretään rasiaan suklaan kovetettua.