Sokeriton vegaaninen jogurtti
22 July 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Tällä reseptillä valmistat itse sokeritonta vegaanista jogurttia. Valmistus on todella helppoa. Voit halutessasi makeuttaa jogurtin makeutusaineella tai maustaa hedelmillä ja marjoilla. Tällä ohjeella valmistat 5 dl jogurttia.
Valmistusaika:
00:15:00
Kcal:
19
Ainesosat:
- 5 dl kauramaitoa
- 2 rkl vegaanista jogurttia (soija)
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 40 asteeseen.
- Kuumenna kauramaito 37-asteiseksi, lisää jogurtti.
- Kaada lasiastiaan ja anna olla uunissa 18-24 tuntia.
- Maista ja tarkasta, että jogurtti on sopivan hapanta. Laita sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
- Jos haluat paksumman koostumuksen, voit valuttaa jogurtin suodatinpussin läpi tai lisätä sakeutusainetta.
Ravintosisältöä per dl:
Kalorit: 19
Kuitu (g): 0,5
Proteiinit (g): 0,7
Rasva (g): 1,4
Hiilihydraatit (g): 0,2
Sokeri (g): 0,2
Reseptin loi Evelina Söderholm