Proteiinikeksit
21 August 2023
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Tämä proteiinikeksien resepti on herkullinen ja sen avulla voit valmistaa 10 keksiä. Kaurakekseissä leivontaan on käytetty proteiinijauhetta paremman lopputuloksen saamiseksi, ja lisäksi paljon muita herkkuja, kuten maapähkinävoita, suklaata ja kaurahiutaleita.
Reseptin laatija: Evelina Söderholm
Annokset:
10
Valmistusaika:
00:10:00
Ainesosat:
- 1 dl vaniljaproteiinijauhetta
- 45 g kaurahiutaleita
- 2 rkl ruskeaa kookossokeria
- 0,5 rkl leivinjauhetta
- 2 rkl maapähkinävoita, crunchy
- 1 kpl munanvalkuainen
- 2 rkl kuitusiirappia, gold
- 1 hyppysellinen vaniljajauhetta
- 2 rkl sokeritonta tummaa suklaata
- 1 hyppysellinen suolaa
Tee näin:
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Sekoita kaikki kuivat ainesosat keskenään. Lisää loput ainesosat ja sekoita kaikki taikinaksi.
- Jaa taikina kymmeneen yhtä suureen osaan ja pyörittele palloiksi. Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja painele pallot kekseiksi.
- Paista uunin keskitasolla 8–10 minuutin ajan tai kunnes keksit ovat saaneet hieman väriä.
- Ota pois uunista ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.
- Säilytä huonelämpötilassa tai pakasta.
Ravintosisältö
Kuitua
2,7 g
Proteiinia
4,4 g
Rasvaa
2,7 g
Hiilidydraatteja
6,9 g
Sokeria
0,7 g