Pestopastasalaatti
4 January 2018
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Raikas pastasalaatti kevyen pestokastikkeen kera
Annokset:
4
Valmistusaineet:
- 400 g täysjyväpennemakaronia (tai muuta täysjyväpastaa)
- 4 broilerifileetä
- 1 rs (300 g) vähärasvaista maitorahkaa
- 3 rkl pestoa
- Suolaa ja pippuria
- Valkosipulijauhetta
- Paprikajauhetta
- Pakasteherneitä maun mukaan
- Maissia maun mukaan
- Kirsikkatomaatteja maun mukaan
- Voita paistamiseen
Tee näin:
- Keitä pasta. Lisää herneet pastan joukkoon keittoajan lopulla.
- Paloittele broileri ja paista öljyssä ja voissa. Voit käyttää myös pelkkää öljyä, mutta paras maku syntyy voin ja öljyn yhdistelmästä. Ripottele päälle haluamiasi mausteita, esim. suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta.
- Anna jäähtyä hieman ja kaada ainekset kulhoon. Lisää maissia ja kirsikkatomaatteja maun mukaan.
- Lisää rahka ja pesto (jos haluat voimakkaamman maun käytä enemmän kuin 3 rkl pestoa) ja sekoita ainekset pastasalaatiksi.
- Säilyy hyvin jääkaapissa ja maistuu myös kylmänä.
Reseptin tekijä: Ellen Cathrine Knutsen