Tarjoiluehdotus: Kaksi neliönmuotoisissa lautasissa olevaa pasta-annosta
Pestopastasalaatti

Pestopastasalaatti

4 January 2018

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Raikas pastasalaatti kevyen pestokastikkeen kera

Annokset:

4

Valmistusaineet:

  • 400 g täysjyväpennemakaronia (tai muuta täysjyväpastaa)
  • 4 broilerifileetä
  • 1 rs (300 g) vähärasvaista maitorahkaa
  • 3 rkl pestoa
  • Suolaa ja pippuria
  • Valkosipulijauhetta
  • Paprikajauhetta
  • Pakasteherneitä maun mukaan
  • Maissia maun mukaan
  • Kirsikkatomaatteja maun mukaan
  • Voita paistamiseen

Tee näin:

  • Keitä pasta. Lisää herneet pastan joukkoon keittoajan lopulla.
  • Paloittele broileri ja paista öljyssä ja voissa. Voit käyttää myös pelkkää öljyä, mutta paras maku syntyy voin ja öljyn yhdistelmästä. Ripottele päälle haluamiasi mausteita, esim. suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta.
  • Anna jäähtyä hieman ja kaada ainekset kulhoon. Lisää maissia ja kirsikkatomaatteja maun mukaan.
  • Lisää rahka ja pesto (jos haluat voimakkaamman maun käytä enemmän kuin 3 rkl pestoa) ja sekoita ainekset pastasalaatiksi.
  • Säilyy hyvin jääkaapissa ja maistuu myös kylmänä.

Reseptin tekijä: Ellen Cathrine Knutsen