Päivällisvinkki! Parsakaalipullat ja zucchinipasta
Vähähiilihydraattiset ateriatParsakaalipyörykät ja zucchinipasta

Parsakaalipyörykät ja zucchinipasta

16 July 2018

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Parsakaalipullat ja zucchinipasta

Tämä päivällinen on täydellinen sinulle, joka haluat syödä enemmän kasviksia. Aterian herkulliset kasvispullat valmistetaan parsakaalista ja tarjoillaan zucchini-, eli kesäkurpitsapastan kanssa. Päivällinen on erityisen hyvä painonhallintaan ja painonpudotukseen, koska se sisältää alle 600 kaloria!

Aineosat:

  • 1 parsakaali
  • ½ sipuli
  • 3 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua, puristettu
  • 2 pientä kypsää avokadoa
  • 10 grammaa basilikaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 kesäkurpitsaa

Tee näin:

Parsakaalipullat:

  • Huuhtele parsakaali ja leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Laita kukinnot, sipuli, auringonkukansiemenet, valkosipuli ja 1rkl oliiviöljyä monitoimikoneeseen. Sekoita aineosat jättäen koostumus hieman karkeaksi.
  • Pyörittele massa palloiksi.

Avokadopesto:

  • Laita avokado, basilika, valkosipuli, 1 rkl oliiviöljyä ja sitruunamehu monitoimikoneeseen ja sekoita kunnes koostumus on sileä.
  • Mausta pippurilla ja suolalla.

Kesäkurpitsapasta:

  • Keitä kattilallinen vettä ja mausta suolalla.
  • Suikaloi kesäkurpitsa tai raasta raastinraudalla.
  • Aseta kesäkurpitsasuikaleet veteen ja anna kiehua muutaman sekunnin
  • Kaada kesäkurpitsasuikaleet siivilään ja anna veden valua pois
  • Tarjoile zucchinipasta avokadopestolla ja parsakaalipullilla

Tämä terveellinen resepti sopii myös vegaaneille ja on täynnä kuituja, proteiineja ja terveellisiä rasvahappoja.

Ravintosisältö:

  • Kalorit: 563,3 kcal

  • Kuituja (g): 22.7 g

  • Proteiinit (g): 31.3 g

  • Rasvaa (g): 94,3 g

  • Hiilihydraatit (g): 45.8 g

  • Sokerit (g): 14.1 g