Vegaaneille sopivan Pad Thain ohje
Pad Thai

Pad Thai

30 January 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Pad Thai ohje

Vegaaniversio klassisesta Pad Thai -ateriasta valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta! Paljon proteiinia sisältävä vegaani Pad Thai on täydellinen ateria kasvisyöjille ja vegaaneille.

Kcal:

592,9

Ainesosat:

  • 300 g papupastaa
  • 250 g tuorevihannessekoitus/raaka-ruoka (valmis pussi)
  • 3 rkl Rich hoisin -kastike
  • 3 rkl maapähkinävoita
  • 1 dl (40 g) maapähkinöiotä
  • Muutama korianterin varsi
  • ½ sipuli

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja anna valua
  • Viipaloi sipuli ja rouhi pähkinät
  • Lämmitä maapähkinävoi ja hoisin-kastike matalalla lämmöllä ja anna sulaa yhteen. Sekoita.
  • Lisää papupasta kastikkeen joukkoon ja sekoita huolellisesti
  • Lisää tuorevihannekset ja sipuli, sekoita ja anna lämmitä matalalla lämmöllä
  • Viimeistele pähkinärouheella ja korianterilla
  • Tarjoile!

Ravintosisältö:

Kalorit: 592,9

Kuitu (g): 23,9

Proteiini (g): 54,4

Rasva (g): 20,3

Hiilihydraatit (g): 45,5

Sokerit (g): 30,1

Ohjeen on laatinut Evelina Söderholm