Pad Thai
30 January 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Pad Thai ohje
Vegaaniversio klassisesta Pad Thai -ateriasta valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta! Paljon proteiinia sisältävä vegaani Pad Thai on täydellinen ateria kasvisyöjille ja vegaaneille.
Kcal:
592,9
Ainesosat:
- 300 g papupastaa
- 250 g tuorevihannessekoitus/raaka-ruoka (valmis pussi)
- 3 rkl Rich hoisin -kastike
- 3 rkl maapähkinävoita
- 1 dl (40 g) maapähkinöiotä
- Muutama korianterin varsi
- ½ sipuli
Tee näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja anna valua
- Viipaloi sipuli ja rouhi pähkinät
- Lämmitä maapähkinävoi ja hoisin-kastike matalalla lämmöllä ja anna sulaa yhteen. Sekoita.
- Lisää papupasta kastikkeen joukkoon ja sekoita huolellisesti
- Lisää tuorevihannekset ja sipuli, sekoita ja anna lämmitä matalalla lämmöllä
- Viimeistele pähkinärouheella ja korianterilla
- Tarjoile!
Ravintosisältö:
Kalorit: 592,9
Kuitu (g): 23,9
Proteiini (g): 54,4
Rasva (g): 20,3
Hiilihydraatit (g): 45,5
Sokerit (g): 30,1
Ohjeen on laatinut Evelina Söderholm