Kasvislasagne
16 May 2019
|Päivitetty 6 November 2024
Kirjoittanut:
Tämä gluteeniton ja proteiinipitoinen kasvislasagne täyttää vatsan taatusti. Reseptistä tulee kaksi annosta ja se sisältää muun muassa pinaattia ja sieniä. Herkullista!
Annokset:
2
Valmistusaika:
00:15:00
Kcal:
568,1
Ainesosat:
- 1 paketti papulasagnelevyjä
- 1 paketti pakastepinaattia
- 1 paketti pakastesienisekoitusta
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 0,5 tl valkopippuria
- 1 pieni sipuli
- 1 suuri valkosipulinkynsi
- 1 tl timjamia
- 0,5 tl muskottipähkinää
juustokastike:
- 400 g raejuustoa (0,2 % rasvaa)
- 1 kananmuna
- 0,5 dl rasvatonta maitoa
- 2 rkl hiivaa
Tee näin:
- Sulata pinaatti ja sienisekoitus. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sekoita yhdessä kulhossa pinaatti, sienet, tomaattimurska, sipulisilppu, puristettu valkosipuli ja mausteet
- Sekoita toisessa kulhossa raejuusto, kananmuna, maito ja hiiva
- Asettele lasagnelevyt, pinaattisekoitus ja juustokastike paistonkestävään vuokaan kerroksittain. Lisää halutessasi viimeisenä kerros juustokastiketta, jotta pinta saa kauniin värin.
- Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kevyen salaatin kera.
Ravintoarvot per annos:
Kaloreita: 568,1
Kuitua (g): 17,8
Proteiinia (g): 67,1
Rasvaa (g): 12,3
Hiilihydraattia (g): 35,3
Sokeria (g): 24
Reseptin loi Evelina Söderholm