Pinaatti-kasvislasagne sopii esimerkiksi kevyeksi lounaaksi.
Kasvislasagne

Kasvislasagne

16 May 2019

|

Päivitetty 6 November 2024

Kirjoittanut:

Tämä gluteeniton ja proteiinipitoinen kasvislasagne täyttää vatsan taatusti. Reseptistä tulee kaksi annosta ja se sisältää muun muassa pinaattia ja sieniä. Herkullista!

Annokset:

2

Valmistusaika:

00:15:00

Kcal:

568,1

Ainesosat:

  • 1 paketti papulasagnelevyjä
  • 1 paketti pakastepinaattia
  • 1 paketti pakastesienisekoitusta
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl valkopippuria
  • 1 pieni sipuli
  • 1 suuri valkosipulinkynsi
  • 1 tl timjamia
  • 0,5 tl muskottipähkinää

juustokastike:

  • 400 g raejuustoa (0,2 % rasvaa)
  • 1 kananmuna
  • 0,5 dl rasvatonta maitoa
  • 2 rkl hiivaa

Tee näin:

  • Sulata pinaatti ja sienisekoitus. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Sekoita yhdessä kulhossa pinaatti, sienet, tomaattimurska, sipulisilppu, puristettu valkosipuli ja mausteet
  • Sekoita toisessa kulhossa raejuusto, kananmuna, maito ja hiiva
  • Asettele lasagnelevyt, pinaattisekoitus ja juustokastike paistonkestävään vuokaan kerroksittain. Lisää halutessasi viimeisenä kerros juustokastiketta, jotta pinta saa kauniin värin.
  • Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kevyen salaatin kera.

Ravintoarvot per annos:

Kaloreita: 568,1

Kuitua (g): 17,8

Proteiinia (g): 67,1

Rasvaa (g): 12,3

Hiilihydraattia (g): 35,3

Sokeria (g): 24

Reseptin loi Evelina Söderholm